dimecres, 10 de novembre del 2010

Programa 103 Dissabte 06-11-10



-Com a desacat aquesta setmana ens visita Bigas Luna director de pel.lícules com Jamón Jamón o Yo soy la Juani. La seva última pel.lícula és Didi Hoolywood protagonitzada per Elsa Pataki.
Si vols escoltar o descarregar l'entrevista sencera clicka aquí:
Entrevista Bigas Luna 


-Els 10 del què feu? L'edgar Hita ens tria les 10 millors frases fetes i els seus origens des de "has begut oli" fins a "eres más feo que picio"

-Un estudi de la Fundació Mona revela que els ximpanzes majoritàriament són dretans. Parlarem de similituds i diferències entre humans i simis.

-Els Ous de pasqua. Imagina't que arribes a l'aeroport i et reb un cor de gent cantant. Avui l'ignasi fuentes ens porta flash-mobs com aquest:http://www.youtube.com/watch?v=NB3NPNM4xgo&feature=player_embedded
La resta de videos de la secció a http://ousdepasqua.blogspot.com/


-La ciencia avanza que es una barbaridad. Felicitats al nostre colaborador Antonio Martínez i a tots els membres del blog www.amazings.es acaben de guanyar el premi bitacora al millor blog de ciència. S'ho mereixen Avui ens parlarà de la seguretat en el llançaments de cohets a l'espai.

-Sense comentaris. Per si algú no ho sabia aquesta nit el papa arriba a barcelona i demà consagra la Sagrada familia. Toni saez recull les opinions que ha generat aquesta visita a Internet. També ens parlarà de l'últim anunci de Freixenet.

Si vols escoltar o descarregar el programa clicka aquí:
Programa 103

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada